Våre verksteder

Vedlikehold og reparasjon

Vi fokuserer på å opprettholde bilens stand og funksjonalitet gjennom blandt annet:

 • Lakkforsegling og reparasjon: Beskytt bilens utseende, og ta vare på investeringen din! Vi tilbyr lakkforsegling og reparasjon, slik at bilen får en langvarig glans og er beskyttet mot vær og vind.
 • Reparasjon av bulk og skader: Uheldigvis vil skader alltid kunne oppstå på bilens karosseri og mekaniske deler. Våre teknikere står derfor klare til å rette opp og reparere bilen din til sin tidligere stand.

Mekanisk og teknisk service

Vi vil aktivt jobbe med å opprettholde bilens mekaniske og tekniske stand gjennom blandt annet:

 • 4-hjulskontroll: Sikkerhet og kjørekomfort er av aller største viktighet for oss, og med vår fulle 4-hjulskontroll sørger vi for at hjulene er riktig justert i henhold til bilens nåværende stand, noe som gir deg bedre veigrep og forlenger levetiden til dekkene dine.
 • Diagnose av elektriske komponenter: Elektriske problemer kan være frustrerende og vanskelige å identifisere og feilsøke. Våre eksperter har derfor avansert utstyr og kunnskapen til å raskt finne og løse alle elektroniske feil, slik at du kan kjøre trygt igjen.
 • Delelager for Nissan, BYD, Mitsubishi og Suzuki: Trenger du originale reservedeler til din Nissan, BYD, Mitsubishi eller Suzuki? Vårt omfattende delelager sikrer at vi kan skaffe deg riktig del til din bil på kort tid.

Bremser og lys

Sikkerhet er alltid førsteprioritet, og vi sørger derfor alltid for at bilens sikkerhetssystemer fungerer som de skal gjennom:

 • Bremser: Når det kommer til bremser, har sikkerhet alltid første, andre og tredjeprioritet. Våre erfarne mekanikere utfører alt av nødvendig vedlikehold, reparasjon og utskiftning av bremsekomponenter, slik at du kan stole på at bilen din stopper når den skal.
 • Lysjustering: Riktig lysjustering er avgjørende for god synlighet på veien, for deg og andre. Med vår presise lysjustering sørger vi for at frontlyktene dine er korrekt innstilt, noe som gir optimal belysning og bidrar til din og andres sikkerhet.
 • Polering av lykter: Slitte og matte frontlykter kan redusere synligheten og vil øke risikoen for ulykker. Har du dårlig sikt eller uklart lys fra lyktene tilbyr vi polering av frontlykter, noe som gjenoppretter lyktenes klarhet og forbedrer lysstyrken, slik at du kjører tryggere i mørket.

Rengjøring og service

Har du lyst på en bil som ser helt ny ut eller er du bare ute etter vedlikehold, kan vi tilby:

 • Innvendig og utvendig rengjøring av bil: Ønsker du å kjøre i en bil som ser ny ut, både innvendig og utvendig? Våre detaljerte rengjøringsprosedyrer sikrer en grundig og skinnende renhet, slik at du kan nyte en frisk og innbydende kjøreopplevelse.
 • Dekkhotell: Sliter du med å finne plass til dekkene dine i mellom sesongene, eller vil du bare slippe stresset? Vårt dekkhotell tilbyr trygg og praktisk lagring av dekkene dine frem til det er på tide å bytte, slik at du kan slippe stresset med frakting og lagring.
 • Drop-in: Har du en akutt problem, eller ønsker du bare å få unna en serviceoppgave i løpet av dagen? Vår drop-in-tjeneste gjør det enkelt for deg å få rask og pålitelig hjelp uten forhåndsavtale. Vi er her for å få deg tilbake på veien så raskt som mulig.
 • EU-kontroll: Alle biler som ble førstegangsregistrert for mer enn 4 år siden er lovpålagt å tas inn på en bi-årlig kontroll hvor vi sjekker alt fra bremser, lys og dekk til støtdempere, hjuloppheng og eksosutslipp.

Andre tjenester

Vi tar også på oss andre oppdrag som for eksempel:

 • Klimaanlegg: Et effektivt klimaanlegg er avgjørende for komforten din under varme sommerdager og kalde vinternetter. Vårt erfarne team vil derfor sørge for at klimaanlegget ditt fungerer optimalt, slik at du kan nyte den perfekte temperaturen mens du kjører.
 • Regenerering av partikkelfiltre: Reduser skadelige utslipp og forbedre bilens ytelse med regenerering av bilens partikkelfilter. Vi bruker avansert teknologi for å rense partikkelfilteret, slik at du kan bidra til et renere miljø og opprettholde optimal motorfunksjon.
 • Flushing av automatgirkasse: En godt vedlikeholdt automatgirkasse gir jevn og pålitelig giring. Ved å flushe girkassen renser vi den for gammel olje og urenheter, og erstatter den med frisk olje, noe som forlenger levetiden til girkassen din og sikrer optimal ytelse.

Bestill verkstedtime