SUZUKI
ACROSS 4×4 PLUG-IN-HYBRID
FARGE Sensual Red Mica,
Grey Metalic,
Silver Metalic,
White Pearl Crystal,
Dark Blue Mica,
Attitude Black Mica
DRIVSTOFF El & Bensin
GIRKASSE Automat
HESTEKREFTER 306 hk
HJULDRIFT 4-hjulstrekk

ACROSS 4×4 er en robust og sporty SUV som er utstyrt med et klasseledende plug-in hybrid-system og med det elektroniske firehjulsdrift-system «E-Four». ACROSS 4X4 er en kompromissløs, fullverdig og moderne SUV.

ACROSS 4×4 Suzukis flaggskip, leveres med 4×4 og automatgir inkludert i prisen!

Suzuki ACROSS 4×4 kommer i en svært godt utstyrt utgave til kr. 574.900,-.

ACROSS 4×4 kan også leveres med tilhengerfeste (1.500 kg hengervekt). Ta kontakt med din nærmeste forhandler for mer informasjon om ACROSS 4×4.

ACROSS er utstyrt med et sofistikert plug-in hybrid-system som gir økonomisk forbruk og lave CO2-utslipp. Det skorter heller ikke på kjørefølelse, for bilen har både kvikk respons og lynrask akselerasjon. Rosinen i pølsa er en elektrisk rekkevidde på hele 75 kilometer.

I kjernen av plug-in hybrid-systemet er det to kraftige elektriske motorer som gir et kraftig dreiemoment i lav hastighet, kombinert med en sterk 2,5 liters motor for rask akselerasjon for høyere hastigheter. Denne kombinasjon av en 2,5 liters bensinmotor og to elektriske motorer på henholdsvis 134kW og 40kW, gir ACROSS en motoreffekt på hele 306HK.

Bilen akselerer fra 0-100 på kun 6 sekunder!

Plug-in hybrid-systemet er utstyrt med fire moduser: standarden EV-modus, auto EV/HV-modus, HV-modus og batteriladnings-modus. Sjåføren kan selv velge hvilken modus man ønsker å benytte, avhengig av kjøreforhold og batterinivå. I EV-modus vil kjøretøyet kun drives av den elektriske motoren, selv ved full akselerasjon. I EV/HV-modus vil bensinmotoren bidra når det for eksempel skal akselereres. I batteriladnings-modus vil den også ta over over lading av batteriet.

Suzuki Across tilbehørskatalog

Suzuki Across brosjyre

Kontakt oss om prøvekjøring