SX4 S-Cross

Nye S-Cross 4×4 fra Suzuki er en av årets største bilnyheter og har gått rett til topps som en av Norges mest kjøpte biler.

Suzukis store nye folkebil kombinerer det beste fra SUV biler, tradisjonelle personbiler og ikke minst stasjonsvogner. Bagasjerommet på hele 430 liter er klassens største, firehjulstrekk er standard og utstyrsnivået er svært høyt. Nye diesel og bensinmotorer med lavt forbruk og lave utslipp gjør bilen til en avgiftsvinner. Automatgir er også tilgjenglig. I den aller siste og mest krevende kollisjonstesten i Euro NCAPs historie oppnådde S-Cross ikke bare 5 av 5 stjerner, men også den høyeste totalscoren for noen bil som selges i Norge*. Da er det ikke så rart at vi med firehjulstrekk, stor plass og lave avgifter trygt kan si at S-Cross 4×4 er som skapt for norske forhold og en nyhet du ikke bør gå glipp av.

Viktige funksjoner med bilen

Særpreget crossover styling. Bilen kombinerer et nytt og sporty crossover design med sterke linjer og smart aerodynamikk.
Mer plass til folk og bagasje. Den nye Suzuki S-Cross en klasseleder i form av passasjerplass og bagasjeplass som er på 430 liter.
Neste generasjons 4WD med ALLGRIP teknologi. Et nytt 4WD system som har fire valgalternativer for bedre ytelse og sikkerhet under svært varierende forhold.
Noen av de laveste CO2-utslippene i sin klasse. Motor forbedringer, overlegen aerodynamikk, og lett men sterkt stål brukes i karosseriet som gjør at den nye SX4 S-Cross har bemerkelsesverdig lave CO2-utslipp til en C-segment crossover å være.
Verdens første dobbelskyvende panoramasoltak. Et dobbelskyvende panoramasoltak som er det første i sitt slag og har et av de største åpningsarealene i denne klassen.

Prisliste

For mer informasjon se Suzuki sin side om Suzuki SX4 S-Cross.