Husqvarna


Selv om kanskje ikke vi er helt i modus for det enda, er på tide å tenke på våren, og det som dukker frem rundt husene våre. Det er selvsagt tid for å tenke på gressklippere. Vi skal kort introdusere dere for to av det vi mener er de beste valgene på markedet, nemlig Automower og frontklippere fra Husqvarna.

Husqvarna har jobbet med å utvikle sine robotgressklippere helt fra 1995, slik at den skal bli et pålitelig hageredskap. I dag kan de faktisk kalle seg verdensledende innen robotgressklipping, og det sier ikke rent lite! Vi har flere forskjellige modeller, så vi skal alltid klare å finne den modellen som passer dine behov, og ikke minst din plen.

Når det kommer til frontklipperene fra Husqvarna så er dette en gressklipper hvor du har utmerket oversikt der du sitter. Du har god kontroll på arbeidsområdet, som gir deg muligheten og evnen til en presis og tett trimming. Det er et frontmontert klippeaggregat som er montert med lav profil, dette gir en fantastisk rekkevidde og tilgjengelighet under eksempelvis gjerder, busker og parkbenker.

Høylandet Auto er fagforhandler av Husqvarna motorsager og gressprodukter.

Det er flere årsaker til hvorfor Husqvarna velger serviceytende fagforhandlere som sine lokale representanter. Serviceytende fagforhandlere har erfaringer og kunnskaper som gjør at de kjenner markedet for utendørsprodukter innenfra og ut. Uansett om du er villaeier med hagen som hobby, er yrkesvirksom innen hagepleie eller du arbeider i skogs- eller anleggsindustrien, kan du stole på forhandlerens profesjonelle råd.

Noe som faktisk er like viktig for oss som for deg, da det ligger i begges interesse at de verktøyene du bruker er de som passer best for akkurat dine arbeidsoppgaver. Vi vet også at maskinene trenger oppmerksomhet, service og vedlikehold for å yte optimalt år etter år.

Du kan lese mer om Husqvarna sine produkter på deres hjemmeside.